Hlavní 43, 273 42 Stehelčeves, Tel.: +420 601 333 454

VYHLÁŠENÍ **SMOGOVÉ SITUACE**   z důvodu VYSOKÝCH KONCENTRACÍ TROPOSFÉRICKÉHO OZONU Vydáno: středa, 08.08.2018 v 16:54 SELČ (08.08.2018 v 14:54 UTC) Pro území: Středočeský kraj   Pro území uvedené v záhlaví VYHLAŠUJEME SMOGOVOU SITUACI z důvodu vysokých koncentrací troposférického OZONU. Smogová situace nastala s vydáním tohoto bulletinu.   Alespoň na jedné stanici reprezentativní pro toto území […]

Read More

ODVOLÁNÍ **SMOGOVÉ SITUACE** z důvodu VYSOKÝCH KONCENTRACÍ TROPOSFÉRICKÉHO OZONU Vydáno: pátek, 03.08.2018 v 17:51 SELČ (03.08.2018 v 15:51 UTC) Pro území: Středočeský kraj   SMOGOVÁ SITUACE vyhlášená z důvodů vysokých koncentrací troposférického OZONU byla ODVOLÁNA pro území uvedené v záhlaví. Smogová situace skončila vydáním tohoto bulletinu.   Vydalo: Regionální předpovědní pracoviště ČHMÚ – / Šrámek […]

Read More